Wil jij, als aannemer in de interieursector, projectontwikkelaar, architect of vastgoedmakelaar door deze beelden ook jouw klant overtuigen? Neem gerust contact op met mij voor de mogelijkheden! info@mv-interieur.be

Werkwijze

1. Tijdens een eerste - vrijblijvende - afspraak ter kennismaking kom ik graag bij u langs om te luisteren naar uw wensen en ideeën over het project ofwel intake via telefoon of mail kan ook.

2. Ik mail u een offerte door met de kostprijs voor de opmaak van het 3D-ontwerp.

3. Indien akkoord, ga ik aan de slag met het uitwerken van een persoonlijk 3D-ontwerp, met voorstelling van materialen & texturen, maatwerk, deco, verlichting, meubilair,... via een realistische 3D-visualisatie.

4. Ik kom opnieuw langs bij u voor de ontwerpvoorstelling & een uitgebreide bespreking of we bespreken het telefonisch of via mail.

5. Er is 1 aanpassingsronde voorzien waarin eventuele gevraagde aanpassingen aan het ontwerp kunnen worden uitgevoerd. Meerdere aanpassingen kunnen ook steeds in overleg.

6. De 3D-beelden stuur ik u via PDF en/of fotobestanden door. Indien gewenst kan - mits meerprijs - ook een video-visual met 'walktrough' door het interieur.