Heeft u bouw- of verbouwplannen en kunt u zich niet goed voorstellen hoe dit eruit kan zien? Al lang aan het dromen over een interieurproject, maar u weet niet goed hoe hieraan te beginnen?

 

Ik help u graag verder met het uitwerken van een 3D-ontwerp, zodat u een realistisch beeld krijgt over hoe uw ruimte eruit kan zien. Aan de hand van een opmeting ter plaatse en een uitgebreid gesprek, verwerk ik dit in een passend ontwerp, zodat u hiermee verder aan de slag kunt. Zo krijgt u een duidelijk beeld over de mogelijkheden en materialen, en kan dit u helpen om de juiste keuzes te maken en hiermee dan ook naar een aannemer te stappen voor uitvoering, of ik kan u helpen met het opvragen van de offertes en/of verdere opvolging van uw project.

 

Voor verschillende ruimtes zoals keuken, badkamer, leefruimte, zolder, slaapkamer, terras, kantoor,... maar ook meubelen op maat zoals dressing, wasplaats, kantoor,... Kortom, voor het vormgeven van al uw ideeën! Diverse stijlen, steeds persoonlijk naar uw wens :-) 

 

Ook voor bedrijven actief in de interieurwereld (totaalinrichtingen, schrijnwerkers, keuken/badkamer-inrichting, interieurwinkels) werk ik graag op freelance basis voor het opmaken van 3D-ontwerpen en fotorealistische renders. 

 

Contacteer mij gerust voor meer info!

 

Groetjes,

Mieke